Forret:
Torskerilette rørt m. creme fraiche, sennep og dild.
m.
bacon, rugbrødscrumble, friterede capers, vagtelæg og rødbedetern; anrettes på bund af salat.
Hertil hjemmebagt brød
Hovedret:
Oksemørbrad m. pebersauce, stegte gulerødder, bagt
blomkål, balsamicosyltede rødløg, ærteskud og ovnbagte kartofler med timian og selleripure
Dessert:
Hvid chokolademousse på sprød bund af marengs, m. kakao, kokos og nødder.
Hertil krystalliseret chokolade, frisk frugt og passionsfrugtgele
Priser:
3 retter
395 kr.
Forret
125 kr.
Hovedret 250 kr.
Dessert 100 kr.
Kransekagestykker til kl 24.
30 kr. pr kuvert.
Sidste frist for bestilling er d. 27/12-
2022
Afhentning d. 31/12-2022 mellem kl. 11.00 og 14.00
Stege- og anretningsvejledning medfølger og der vil være bobler og chokolade,
hvis der er ventetid i forbindelse med afhentning.