BUFFET

Forslag til MENU sammensætning 

 

 

Forret:
-evt. serveres ved bordet.

Hovedret som buffet m.:

- 3 slags kød
- 2 slags kartofler
- Salatbar m. brød og dressing

Dessert:
-Dessertbord med kage –frugt og is

 KØD:

  • Rosa stegt oksefilet 
  • Fyldt svinekam
  • Glaseret skinke
  • Marineret kyllingebryst m/ soltørrede tomater og bacon
  • Italiensk mørbrad m/ ost
  • Mørbradbøf m/ champignon og løg
  • Kryddert hak. Oksekød  i butterdej
  • Panerede kyllingelår
  • Mørbrad m/ persille og bacon
  • Krydder medister
  • Frikadeller
  • Kalkunschnitzler i champignon/flødesovs 
  • Lammekølle
  • Pandekager m/ oksekødsfyld eller kyllingefyld
  • Indbagt mørbrad
  • Hotwings
  • Spareribs m/ barbecue
  • Lasagne

 

KARTOFLER:

  • Flødekartofler 
  • Små krydderkartofler
  • Kartoffelroulade
  • Kold kartoffelsalat
  • Kold marineret kartoffelsalat m/krydderurter
  • Bagt kartoffel m/ persillesmør og hvidløgssmør
  • ½ bagt kartoffel m/ krydderier
  • Kartoffelpate
  • Bagt kartoffelmos m/nødder og selleri
  • Kartoffelselleri kage
  • Kartoffelbåde
  • Kold kartoffelsalat m/ karry
  • Kartoffelbåde m/ peberfrugt – oliven
  • Kartoffel røsti


DIVERSE TILBEHØR: 

  • Broccolisalat
  • Pastasalat
  • Coleslaw 
  • Tzatziki
  • Tomatsalat m/ feta
  • Marinerede champignon
  • Forskellige grønsagstærter
  • Salatbar 
  • Friskbagt flutes
  • Friskbagt brydebrød
  • Hjemmelavet dressing f.eks.
    • Thousand island 
    • Hvidløgsdressing 
    • Karrydressing 
    • Ravigottedressing 
    • Balsamico/sennepsdressing

  

 

 

 

| Svar

Nyeste kommentarer

11.01 | 13:00

Hej Hanne
Tusind tak for en super lækker nytårsmenu, som Flemming og jeg nød i fulde drag sammen med tre af vore sønner.
Godt nytår.
Mvh. Kirsten Stamphøj

29.12 | 19:29

Dejlig mad / smagte virkelig hjemmelavet og meget frisk!!
Tak for det og gæsterne var glade!
Det er ikke sidste gang og der var MEGET mad trods vi spiste godt!

26.11 | 15:27

D.22/11 2020 skulle vi fejre svigermors 80 års 🇩🇰 , vi fik julefrokost fra Hanne, sædvanligt meget lækkert og hjemmelavet , Tak for det 🎄

30.06 | 17:51

Altid fantastisl mad.