 |
 |
|
 |
 |
Hos
os er alt hjemmelavet
FORRETTER: - Tarteletter m/høns i asparges
- Skalle m/høns i asparges
- Rissoller m/citronsovs
- Ananasring m/kold hønsesalat
- Indbagt rødspættefilet m/dilddressing og hjemmebagte flutes
- Varm stegt og kogt fiskefilet m/asparges, rejer, dressing og hjemmebagte flutes
- Kold kogt fiskeruller m/laksefars , m/asparges, rejer, limedressing og hjemmebagte flutes
- Kold kogt laks m/ asparges, rejer, ½ æg, dild
dressing og hjemmebagte flutes
- Indbagt laks m/hollandaisesovs og hjemmebagte flutes
- Tunmousse m/salat, rejer, dressing og hjemmebagte flutes
- Rejecoctail m/dressing og hjemmebagte
flutes
- Laksemousse m/røget laks, salat, dressing og hjemmebagt flutes
- Spinatroulade
m/røget laks, dressing og hjemmebagt flutes
- Skinkeruller m/hakket agurk, tomat, krydderurtedressing og hjemmebagte flutes
- Kogt kyllingebryst m/asparges, ananas, karrydressing og hjemmebagte flutes
- Røget andebryst m/salat, cumberlanddressing og hjemmebagte flutes
- Melon m/parmaskinke og hjemmebagte flutes
- Caviarrand m/rejer, dressing og hjemmebagte flutes
HOVEDRETTER: - Svinekam/hvide –brune og franske kartofler, rødkål og sur
- Svinekam stegt som vildt m/hvide og brune kartofler, franske kartofler,
- Waldorfsalat, tyttebær og surt
- Orange marineret svinekam m/kartofler, orange sovs, grønsager el. salat
- Paprika stegt svinekam m/kartofler, paprikasovs, grønsager el. salat
- Fyldt svinekam m/kartofler, sovs, grønsager og franske kartofler
- Oksesteg m/ kartofler, sovs, glaserede løg, bønner,
surt, sødt og Fr.kartofler
- Fyldt oksefilet m/kartofler, rødvinssovs og blandede svitsede grønsager
- Kalvesteg m/kartofler, sovs, gulerødder, bønner, franske kartofler, surt og tyttebær
- Kalvesteg stegt som vildt m/vildtsovs, kartofler, franske kartofler, waldorfsalat, tyttebær og surt
- Rosa oksefilet m/hjemmelavet
bearnaisesovs,hasselbackkartofler, grønsager el. salat
- Farseret kalkunbryst m/kartofler, brune kartofler, sovs,
waldorfsalat,tyttebær og surt
- Marineret kalkunbryst m/kartofler, svitsede grønsager og kryddersovs.
- Wienerschnitzel m/brasede kartofler, ærter og smørsovs
DESSERTER: - Islagkage
- Daimislagkage
- Isroulade m/råsyltede hindbær
- Bananasplit
- Vandbakkelser
m/vanillieis og chokoladesovs
- Pandekager m/is og brombærsovs
- Mandelrand m/frugt og softice
- Citronfromage
- Romfromage m/kirsebærsovs
- Sherryfromage m/frugtlåg
- Fløderand m/frugt og karamelsovs
- Rubinsteinkage
- Henkogt frugt m/ råcreme
- Minipærer m/chokoladeovertræk og softice
- Nøddekurve
m/romfromage og jordbærpure`
- ½ melon eller ananas m/frugt og råcreme eller softice
- Desserttallerken m/kage, frisk frugt og 3 iskugler
- Blommer i portvin m/makronlåg og softice
- Isbombe m/karamelfyld, maricipanlåg og frisk frugt
NATMAD: - Klar suppe m/kød & melboller og friskbagt flutes
- Aspargessuppe m/kødboller
og friskbagt flutes
- Karrysuppe m/kylling eller rejer og friskbagt flutes
- Tomatsuppe m/nudler og ostebrød
- Løgsuppe
m/ostebrød
- Ungarsk gullaschsuppe m/friskbagt flutes
- Champignonsuppe m/friskbagt flutes
- Biksemad m/spejlæg
, ketchup, engelsk sovs og rødbeder
- Frikadeller m/varm eller kold kartoffelsalat og rødbeder
- Tarteletter m/høns i asparges
- Pålægsbræt m/2 slags pålæg, hjemmelavet leverpostej, ost, rugbrød og friskbagt franskbrød og valnøddebrød
- Pølser m/brød,
sennep , ketchup, remoulade, rå og ristet løg og hjemmelavet agurkesalat
- Pizza
- Æggekage m/flæsk, sennep og rugbrød
- Pandekager m/kødfyld og salat
- Sandwichbrød i 3 lag pyntet med salat dressing og pålæg
|
|
 |
|
|
|