menuer
Fest Menu (Hos os er alt hjemmelavet )
FORRETTER:
- Tarteletter m/høns i asparges
- Skalle m/høns i asparges
- Rissoller m/citronsovs
- Ananasring m/kold hønsesalat
- Indbagt rødspættefilet m/dilddressing og hjemmebagte flutes
- Varm stegt og kogt fiskefilet m/asparges, rejer, dressing og hjemmebagte flutes
- Kold kogt fiskeruller m/laksefars , m/asparges, rejer, limedressing og hjemmebagte flutes
- Kold kogt laks m/ asparges, rejer, ½ æg, dild dressing og hjemmebagte flutes
- Indbagt laks m/hollandaisesovs og hjemmebagte flutes
- Tunmousse m/salat, rejer, dressing og hjemmebagte flutes
- Rejecoctail m/dressing og hjemmebagte flutes
- Laksemousse m/røget laks, salat, dressing og hjemmebagt flutes
- Spinatroulade m/røget laks, dressing og hjemmebagt flutes
- Skinkeruller m/hakket agurk, tomat, krydderurtedressing og hjemmebagte flutes
- Kogt kyllingebryst m/asparges, ananas, karrydressing og hjemmebagte flutes
- Røget andebryst m/salat, cumberlanddressing og hjemmebagte flutes
- Melon m/parmaskinke og hjemmebagte flutes
- Caviarrand m/rejer, dressing og hjemmebagte flutes
HOVEDRETTER:
- Svinekam/hvide –brune og franske kartofler, rødkål og sur
- Svinekam stegt som vildt m/hvide og brune kartofler, franske kartofler,
- Waldorfsalat, tyttebær og surt
- Orange marineret svinekam m/kartofler, orange sovs, grønsager el. salat
- Paprika stegt svinekam m/kartofler, paprikasovs, grønsager el. salat
- Fyldt svinekam m/kartofler, sovs, grønsager og franske kartofler
- Oksesteg m/ kartofler, sovs, glaserede løg, bønner, surt, sødt og Fr.kartofler
- Fyldt oksefilet m/kartofler, rødvinssovs og blandede svitsede grønsager
- Kalvesteg m/kartofler, sovs, gulerødder, bønner, franske kartofler, surt og tyttebær
- Kalvesteg stegt som vildt m/vildtsovs, kartofler, franske kartofler, waldorfsalat, tyttebær og surt
- Rosa oksefilet m/hjemmelavet bearnaisesovs,hasselbackkartofler, grønsager el. salat
- Farseret kalkunbryst m/kartofler, brune kartofler, sovs, waldorfsalat,tyttebær og surt
- Marineret kalkunbryst m/kartofler, svitsede grønsager og kryddersovs.
- Wienerschnitzel m/brasede kartofler, ærter og smørsovs
Natmad
- Klar suppe m/kød & melboller og friskbagt flutes
- Aspargessuppe m/kødboller og friskbagt flutes
- Karrysuppe m/kylling eller rejer og friskbagt flutes
- Tomatsuppe m/nudler og ostebrød
- Løgsuppe m/ostebrød
- Ungarsk gullaschsuppe m/friskbagt flutes
- Champignonsuppe m/friskbagt flutes
- Biksemad m/spejlæg , ketchup, engelsk sovs og rødbeder
- Frikadeller m/varm eller kold kartoffelsalat og rødbeder
- Tarteletter m/høns i asparges
- Pålægsbræt m/2 slags pålæg, hjemmelavet leverpostej, ost, rugbrød og friskbagt franskbrød og valnøddebrød
- Pølser m/brød, sennep , ketchup, remoulade, rå og ristet løg og hjemmelavet agurkesalat
- Pizza
- Æggekage m/flæsk, sennep og rugbrød
- Pandekager m/kødfyld og salat
- Sandwichbrød i 3 lag pyntet med salat dressing og pålæg
DESSERTER:
- Hjemmelavet islagkage
- Daimislagkage
- Citronfromage
- Appelsinfromage
- Romfromage / kirsebærsovs
- Chokolademousse m/ frugt og nøddecrunch
- Desserttallerken m/ 2 slags is, kage og frugt Frugtsalat af frisk frugt m/ råcreme eller softice
Forslag til MENU sammensætning
FORRETTER:
-evt. serveres ved bordet.
Hovedret som buffet m.:
- 3 slags kød
- 2 slags kartofler
- Salatbar m. brød og dressing
Kød:
- Rosa oksefilet
- Langtidsstegt oksespidsbryst
- Lammekølle
- Glaseret skinke
- Langtidsstegt skinke
- Frikadeller
- Fyldt svinekam
- Italiensk mørbrad i tomatsovs
- Mørbrad m/ persille og bacon
- Mørbradbøf m/ løg
- Fyldt kyllingbryst
- Barbecue marineret kyllingbryst
- Kalkunschnitzel i paprikasovs
KARTOFLER:
- Flødekartofler
- Små krydderkartofler
- Kartoffelroulade
- Kold kartoffelsalat
- Kold marineret kartoffelsalat m/krydderurter
- Bagt kartoffel m/ persillesmør og hvidløgssmør
- ½ bagt kartoffel m/ krydderier
- Kartoffelpate
- Bagt kartoffelmos m/nødder og selleri
- Kartoffelselleri kage
- Kartoffelbåde
- Kold kartoffelsalat m/ karry
- Kartoffelbåde m/ peberfrugt – oliven
- Kartoffel røsti
DIVERSE TILBEHØR:
- Broccolisalat
- Pastasalat
- Coleslaw
- Tzatziki
- Tomatsalat m/ feta
- Marinerede champignon
- Forskellige grønsagstærter
- Salatbar
- Friskbagt flutes
- Friskbagt brydebrød
- Hjemmelavet dressing f.eks.
- Thousand island
- Hvidløgsdressing
- Karrydressing
- Ravigottedressing
- Balsamico/sennepsdressing
DESSERTER:
- Dessertbord med kage –frugt og is
…sæt dit eget præg
Jeg laver også tema-menuer.
- Thai
- Mexikansk
- mv.
Har du specielle ønsker til din fest, så ring og få en uforpligtende drøftelse af mulighederne.
Jeg laver gerne det traditionelle køkken med et twist af noget moderne.
Brunch
Ønsker du, at invitere din familie og venner på en lækker Brunch
-sørger jeg gerne for dette.
Både i huset og hos dig selv.
Forslag til brunch:
Brunch 1
- Røræg m/pølser og bacon
- 3 slags pålæg
- 3 slags ost
- Yoghurt m/drys og frugt
- Lun leverpostej m/champignon og bacon
- Røget laks m/flødestuvet spinat
- Pandekager m/sirup
- Frugtfad
- 1 slags kage
- Æblejuice – appelsinjuice og kakaomælk
- Kaffe og the
- Brød og smør
Brunch 2
- Røræg m/pølser og bacon
- Lakserielette
- Croque monsieur
- Croissant m/hønsesalat og bacon
- Bresaola m/rucola, oliven, parmasan og balsamico glace
- Leverpostej m/bacon og champignon
- Americanske pandekager
- Yoghurt m/hjemmelavet müsli og frugtkompot
- Frugtsalat
- Grønsagsstænger
- 3 salgs ost m/madeira blommer og honningsyltede nødder
- 1 slags kage
- Brød, smør, juice og kaffe/the
Smørrebrød og øvrige menuer leveres ud af huset.
…kontakt Hanne for tilbud
Julefrokost platte
Hvide sild m/ karrysalat
Æg m/ rejer
Roastbeef m/ remoulade, ristede løg og peberrod
Confiteret andelår m/ rødkålssalat
Dyrelægens natmad
Æbleflæsk m/ bacon
Ris ala mande m/ kirsebærsovs
Pris 150 kr. pr. person
Ekstra:
Brødpakke og smør 15 kr. pr. person
Traditionel Julefrokost:
Hvide sild m/ karrysalat
Æg m/ rejer
Fiskefilet m/remoulade og citron
Tarteletter m/ høns i asparges
Mørbradbøf m/ bløde løg og asier
Glaseret hamburgerryg m/ grønlangkål og brune kartofler
Andebryst m/ rødkål
Æbleflæsk m/ bacon
Ris ala mande m/ kirsebærsovs
2 slags ost
Pris 165 kr. pr. person
Ekstra:
Brød og smør 15 kr. pr. person
Røget ål m/ æggestand. 40 kr. pr. person
Røget laks m/ asparges og sennepsdressing. 40 kr. pr. person
Utraditionel Julefrokost:
Avocadocreme m/ rejer
Ovebagt laks m/ asparges og dildressing
Hjemmebagt brød
Andebryst m/ peberfrugtsovs
Farseret julekalkunbryst m/ bacon, løg, tranebær og valnødder
Chillimarineret skinke
Rødkålssalat m/ appelsin og tranebær
Grønkålssalat m/ æble, granatæble og saltmandler
Råstegte kartoffelbåde
Julecheesecake af pebbernøddebund, mandler og kirsebær/gløgggelé
Pris 175 kr. pr. person
FORRET:
Hummerbisque med ovnbagt torsk, æbletern, dildolie og hjemmebagt surdejsbrød
MELLEMRET:
Blinis med rygeostcreme, sort stenbiderrogn, rødløg og purløg
HOVEDRET:
Oksemørbrad med portvinssovs, ristede kartofler med timian,
stegte gulerødder, selleri, rødløg, bønner og jordskokkechips
DESSERT:
Isbombe af mandelbund, parfait med rom og hvid chokolade, solbærindlæg
Solbærmarengs, krystalliseret chokolade og citronverbena
Begrænset antal kuverter
Pris 425,-kr.pr.kuvert
Kransekagestykker til kl 24
35,-kr.pr. kuvert
SIDSTE FRIST FOR BESTILLING D 23-12-23
Afhentning d 31-12-23 mellem kl 11 og 13
Stege og anretningsvejledning medfølger