menuer

Fest Menu (Hos os er alt hjemmelavet )

FORRETTER:

  • Tarteletter m/høns i asparges
  • Skalle m/høns i asparges
  • Rissoller m/citronsovs
  • Ananasring m/kold hønsesalat
  • Indbagt rødspættefilet m/dilddressing og hjemmebagte flutes
  • Varm stegt og kogt fiskefilet m/asparges, rejer, dressing og hjemmebagte flutes
  • Kold kogt fiskeruller m/laksefars , m/asparges, rejer, limedressing og hjemmebagte flutes
  • Kold kogt laks m/ asparges, rejer, ½ æg, dild dressing og hjemmebagte flutes
  • Indbagt laks m/hollandaisesovs og hjemmebagte flutes
  • Tunmousse m/salat, rejer, dressing og hjemmebagte flutes 
  • Rejecoctail m/dressing og hjemmebagte flutes
  • Laksemousse m/røget laks, salat, dressing og hjemmebagt flutes
  • Spinatroulade m/røget laks, dressing og hjemmebagt flutes
  • Skinkeruller m/hakket agurk, tomat, krydderurtedressing og hjemmebagte flutes
  • Kogt kyllingebryst m/asparges, ananas, karrydressing og hjemmebagte flutes
  • Røget andebryst m/salat, cumberlanddressing og hjemmebagte flutes
  • Melon m/parmaskinke og hjemmebagte flutes
  • Caviarrand m/rejer, dressing og hjemmebagte flutes

HOVEDRETTER:

  • Svinekam/hvide –brune og franske kartofler, rødkål og sur
  • Svinekam stegt som vildt m/hvide og brune kartofler, franske kartofler,
  • Waldorfsalat, tyttebær og surt
  • Orange marineret svinekam m/kartofler, orange sovs, grønsager el. salat
  • Paprika stegt svinekam m/kartofler, paprikasovs, grønsager el. salat
  • Fyldt svinekam m/kartofler, sovs, grønsager og franske kartofler
  • Oksesteg m/ kartofler, sovs, glaserede løg, bønner, surt, sødt og Fr.kartofler
  • Fyldt oksefilet m/kartofler, rødvinssovs og blandede svitsede grønsager
  • Kalvesteg m/kartofler, sovs, gulerødder, bønner, franske kartofler, surt og tyttebær
  • Kalvesteg stegt som vildt m/vildtsovs, kartofler, franske kartofler, waldorfsalat, tyttebær og surt
  • Rosa oksefilet m/hjemmelavet bearnaisesovs,hasselbackkartofler, grønsager el. salat
  • Farseret kalkunbryst m/kartofler, brune kartofler, sovs, waldorfsalat,tyttebær og surt
  • Marineret kalkunbryst m/kartofler, svitsede grønsager og kryddersovs.
  • Wienerschnitzel m/brasede kartofler, ærter og smørsovs

Natmad

  • Klar suppe m/kød & melboller og  friskbagt flutes
  • Aspargessuppe m/kødboller og friskbagt flutes
  • Karrysuppe m/kylling eller rejer og friskbagt flutes
  • Tomatsuppe m/nudler og ostebrød
  • Løgsuppe m/ostebrød
  • Ungarsk gullaschsuppe m/friskbagt flutes
  • Champignonsuppe m/friskbagt flutes
  • Biksemad m/spejlæg , ketchup, engelsk sovs og rødbeder
  • Frikadeller m/varm eller kold kartoffelsalat og rødbeder
  • Tarteletter m/høns i asparges
  • Pålægsbræt m/2 slags pålæg, hjemmelavet leverpostej, ost, rugbrød og friskbagt franskbrød og valnøddebrød
  • Pølser m/brød, sennep , ketchup, remoulade, rå og ristet løg og hjemmelavet agurkesalat
  • Pizza
  • Æggekage m/flæsk, sennep og rugbrød
  • Pandekager m/kødfyld og salat
  • Sandwichbrød i 3 lag pyntet med salat dressing og pålæg

DESSERTER:

  • Hjemmelavet islagkage
  • Daimislagkage
  • Citronfromage
  • Appelsinfromage
  • Romfromage / kirsebærsovs
  • Chokolademousse m/ frugt og nøddecrunch
  • Desserttallerken m/ 2 slags is, kage og frugt Frugtsalat af frisk frugt m/ råcreme eller softice

Forslag til MENU sammensætning

FORRETTER:

-evt. serveres ved bordet.

Hovedret som buffet m.:

  • 3 slags kød
  • 2 slags kartofler
  • Salatbar m. brød og dressing

Kød:

  • Rosa oksefilet
  • Langtidsstegt oksespidsbryst
  • Lammekølle
  • Glaseret skinke
  • Langtidsstegt skinke
  • Frikadeller
  • Fyldt svinekam
  • Italiensk mørbrad i tomatsovs
  • Mørbrad m/ persille og bacon
  • Mørbradbøf m/ løg
  • Fyldt kyllingbryst
  • Barbecue marineret kyllingbryst
  • Kalkunschnitzel i paprikasovs

KARTOFLER:

  • Flødekartofler 
  • Små krydderkartofler
  • Kartoffelroulade
  • Kold kartoffelsalat
  • Kold marineret kartoffelsalat m/krydderurter
  • Bagt kartoffel m/ persillesmør og hvidløgssmør
  • ½ bagt kartoffel m/ krydderier
  • Kartoffelpate
  • Bagt kartoffelmos m/nødder og selleri
  • Kartoffelselleri kage
  • Kartoffelbåde
  • Kold kartoffelsalat m/ karry
  • Kartoffelbåde m/ peberfrugt – oliven
  • Kartoffel røsti

DIVERSE TILBEHØR:

  • Broccolisalat
  • Pastasalat
  • Coleslaw 
  • Tzatziki
  • Tomatsalat m/ feta
  • Marinerede champignon
  • Forskellige grønsagstærter
  • Salatbar 
  • Friskbagt flutes
  • Friskbagt brydebrød
  • Hjemmelavet dressing f.eks.
    • Thousand island 
    • Hvidløgsdressing 
    • Karrydressing 
    • Ravigottedressing 
    • Balsamico/sennepsdressing

DESSERTER:

  • Dessertbord med kage –frugt og is

…sæt dit eget præg

Jeg laver også tema-menuer.

  • Thai
  • Mexikansk
  • mv.

Har du specielle ønsker til din fest, så ring og få en uforpligtende drøftelse af mulighederne. 

Jeg laver gerne det traditionelle køkken med et twist af noget moderne.

Brunch

Ønsker du, at invitere din familie og venner på  en lækker Brunch  

-sørger jeg gerne for dette.

Både i huset og hos dig selv.

Forslag til brunch:

Brunch 1

  • Røræg m/pølser og bacon
  • 3 slags pålæg
  • 3 slags ost
  • Yoghurt m/drys og frugt
  • Lun leverpostej m/champignon og bacon
  • Røget laks m/flødestuvet spinat
  • Pandekager m/sirup
  • Frugtfad
  • 1 slags kage
  • Æblejuice – appelsinjuice og kakaomælk
  • Kaffe og the
  • Brød og smør

Brunch 2

  • Røræg m/pølser og bacon
  • Lakserielette
  • Croque monsieur
  • Croissant m/hønsesalat og bacon
  • Bresaola m/rucola, oliven, parmasan og balsamico glace
  • Leverpostej m/bacon og champignon
  • Americanske pandekager
  • Yoghurt m/hjemmelavet müsli og frugtkompot
  • Frugtsalat
  • Grønsagsstænger
  • 3 salgs ost m/madeira blommer og honningsyltede nødder
  • 1 slags kage 
  • Brød, smør, juice og kaffe/the

Smørrebrød og øvrige menuer leveres ud af huset.

…kontakt Hanne for tilbud

Julefrokost platte

Hvide sild m/ karrysalat

Æg m/ rejer

Roastbeef m/ remoulade, ristede løg og peberrod

Confiteret andelår m/ rødkålssalat

Dyrelægens natmad

Æbleflæsk m/ bacon

Ris ala mande m/ kirsebærsovs

Pris 150 kr. pr. person

Ekstra: 

Brødpakke og smør 15 kr. pr. person

Traditionel Julefrokost:

Hvide sild m/ karrysalat

Æg m/ rejer 

Fiskefilet m/remoulade og citron

Tarteletter m/ høns i asparges 

Mørbradbøf m/ bløde løg og asier

Glaseret hamburgerryg m/ grønlangkål og brune kartofler

Andebryst m/ rødkål

Æbleflæsk m/ bacon

Ris ala mande m/ kirsebærsovs  

2 slags ost

Pris 165 kr. pr. person

Ekstra:

Brød og smør 15 kr. pr. person

Røget ål m/ æggestand. 40 kr. pr. person

Røget laks m/ asparges og sennepsdressing. 40 kr. pr. person

Utraditionel Julefrokost:

Avocadocreme m/ rejer

Ovebagt laks m/ asparges og dildressing

Hjemmebagt brød

Andebryst m/ peberfrugtsovs

Farseret julekalkunbryst m/ bacon, løg, tranebær og valnødder

Chillimarineret skinke

Rødkålssalat m/ appelsin og tranebær

Grønkålssalat m/ æble, granatæble og saltmandler

Råstegte kartoffelbåde

Julecheesecake af pebbernøddebund, mandler og kirsebær/gløgggelé

Pris 175 kr. pr. person

FORRET:


Hummerbisque med ovnbagt torsk, æbletern, dildolie og hjemmebagt surdejsbrød

MELLEMRET:


Blinis med rygeostcreme, sort stenbiderrogn, rødløg og purløg

HOVEDRET:


Oksemørbrad med portvinssovs, ristede kartofler med timian,
stegte gulerødder, selleri, rødløg, bønner og jordskokkechips

DESSERT:


Isbombe af mandelbund, parfait med rom og hvid chokolade, solbærindlæg
Solbærmarengs, krystalliseret chokolade og citronverbena

Begrænset antal kuverter

Pris 425,-kr.pr.kuvert

Kransekagestykker til kl 24
35,-kr.pr. kuvert

SIDSTE FRIST FOR BESTILLING D 23-12-23

Afhentning d 31-12-23 mellem kl 11 og 13
Stege og anretningsvejledning medfølger